Vrijblijvende offerte

Sunpower US failliet.

Het faillissement van de onderneming  SunPower in de Verenigde Staten betekent niet het verdwijnen van het merk en de producten van SunPower. Sinds de splitsing in twee afzonderlijke bedrijven in 2020 worden SunPower-panelen vervaardigd door Maxeon Solar Technologies, een bedrijf dat de patenten, de onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en de industriële capaciteit bezit.

Maxeon Solar Technologies, waar Sunpower België deel van uitmaakt, is voor het merendeel eigendom van elektronicagigant TCL en Total Energies is nog steeds een minderheidsaandeelhouder.

Bestaande en toekomstige eigenaren van SunPower-panelen hoeven zich geen zorgen te maken, de garanties blijven in handen bij een bedrijf vallend onder de wetgeving van de Belgische  wet- en regelgeving.  



Opgelet: om dit injectiebedrag te ontvangen dien je een injectiecontract aan te vragen bij je elektriciteitsleverancier.

Klik hier voor meer informatie over het aanvragen van een terugleveringsvergoeding

 

© www.vlaanderen.be 

 

Kan ik mijn autoconsumptie optimaliseren?

  • Zet je opgewekte energie onmiddellijk om. Zorg er met andere woorden voor dat energieverbruikers overdag draaien.
  • Laat een analyse op uw huidige PV-installatie uitvoeren. Ga na of uw zonnepanelen nog werken zoals het zou moeten.
  • Optimaliseer je PV-installatie. Ga na of het aangewezen is uw installatie uit te breiden of bekijk of een thuisbatterij of laadpaal een goede investering kunnen zijn.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte

 

© www.energiesparen.be

© 2024 ESE Group - Privacy - Algemene voorwaarden - Website by KMOSites